Teken het gastenboek
Gastenboek
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 14   Berichten per pagina: 10
[1] 2
Naam Commentaar
14) fam Hoogendoorn 
Plaats:
H.I.Ambacht Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36
Dinsdag, 16 augustus 2016 10:08

Beste Bert en Ingrid,we hebben het heerlijk gehad in jullie prachtige huis,zeer compleet en praktisch en bied veel privacy
We hadden ook prachtig weer en het is een mooi park waar genoeg te doen is en een mooie omgeving,bedankt!

h gr fam Hoogendoorn
13) Bianca 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 3 augustus 2014 14:02

Zat 10 aug t/m vr 30 aug 2013

Oh wat hebben wij het 3 weken lang heerlijk gehad! Wij vonden jullie huisje heel fijn en van alle gemakken voorzien. We hebben 3 weken prachtig weer gehad en van alles gezien en gedaan. Ook wij hebben de gloeiwormen in de tuin gezien. Heel leuk we hadden het nog nooit gezien. Helaas zit het er weer op. We gaan 1 dag eerder weg, Maandag moeten de kinderen weer naar school. We overwegen zeker om een x terug te komen.
Bedankt voor de gastvrijheid
Groetjes,
Fam. de Wit
12) Jet 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 3 augustus 2014 13:56

27 juli t/m 10aug 2013

Beste Bert en Ingrid,

Wat hebben jullie een fantastisch huis in een prachtige regio! We hebben 2 weken genoten. Het huis is riant en van alle gemakken voorzien, zelfs spelletjes dvd’s en tijdschriften. In de tuin zagen we prachtige vlinders, sterrenhemels en gloeiwormen in het donker. We hebben gefietst en de kinderen hebben iedere dag gezwommen. De eerste week van ons verblijf was erg warm. Het zwembad met voldoende schaduwplekken bracht verkoeling. Tijdens de tweede week zakte de temperatuur en hebben we veel uitstapjes gemaakt. Onze kinderen hebben genoten van het wandelbos exploria, mas d’Azil, ondergrondse rivier van labouiche, kasteel van foix en het nabije klimpark. Voor jonge kinderen is het park cazaleres ideaal: veel sport en spel, animatieteam, nederlandse speelvriendjes, nederlandse muziek en niet te vergeten: bitterballen met hollandse mayonaise. Het is ons heel goed bevallen en we hopen in de toekomst hier nog vaker terug te komen
Met vriendelijke groet,

Jeroen, Jet ,Joep, Linde en Cato
11) C. Kayser 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Maandag, 3 februari 2014 15:56

21 juni 2013

Beste Bert en Ingrid,

Deze 3 weken hebben we genoten in jullie huis en op het gezellige park!
We kwamen aan met regen (za 21 juni) maar sindsdien is het weer prima geweest. Niet altijd 30gr, maar wel 6x n.h. zwembad geweest. Voor de uitstapjes is +-23gr perfect.
Toulouse is een mooie stad, althans het oude gedeelte.
Foix, Tarascon, Colle de Beille, Maz d'Azil, markt Montbrun (met zang) etc.etc. leuk! Vooral op zondagochtend op de markt van Montbrun waan je je nog in de "flower power" tijd! De streek (Ariege) is erg mooi en authentiek.
Elk jaar kiezen we een ander deel van Frankrijk om onze vakantie in juni door te brengen. Wij zullen in Nederland bij onze vrienden en fam jullie mooie huis aanbevelen!
Wat leuk was dat we nog we nog verscheidene dieren hier in de omtrek en in de tuin hebben gezien. Een mooie vogel: de Hop, met een (waaier)kuif en zwart-wit gestreepte achterkant.
In het bos hier achter, een slang, vrij groot, de toornslang.
Op de weg n/h dorp op het bospad 2 herten. En een eekhoorntje in de tuin. Jammer dat we morgen weer weggaan! We hebben ook heerlijk op het terras gezeten en veel gelezen. En gegeten in het Chateau! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Cees en Corry Kayser
10) Kees 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Maandag, 3 februari 2014 14:43

13 augustus 2010

Beste Bert en Ingrid,

Wij hebben 2 weken heerlijk genoten van het huis, het park, zwembad en de rust. Voor onze kinderen was het park veilig en volop te doen. Voor de nieuwe gasten hebben wij een sapje en 2 koele pilsjes in de koelkast achter gelaten. Het is heerlijk om na een lange reis in alle rust even te genieten van een sapje, wijntje (van het huis)of een pilsje.
Wie weet zet het zich voort.

Hartelijke groet,

Kees, Corine, Rob en Juul
9) ed 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 2 februari 2014 10:32

23 juli 2010

Hallo Ingrid en Bert

Onze twee weken zomervakantie zitten er bijna weer op. We hebben genoten van het luxe huis op het mooie plekje in het park. Een heerlijk grote tuin en lekker dicht bij de voorzieningen. We zijn voor ons doen niet veel weggeweest. Andorra, Carcassonne , Toulouse, Carla Bayle ( met de doorkomst van de tour de France!). Toch nog een heel rijtje. Op de laatste twee dagen na heerlijk weer gehad. Niet altijd zonnig maar wel heerlijke buiten temperaturen. Voor ons de eerste keer in deze regio. Een rustig en niet toeristisch gebied. We gaan uitgerust weer terug naar huis. Bedankt voor alle gastvrijheid.

Groeten van Emile, Lutske, Annemarie, Hessel, Nanneke en Pytrik
8) Ton 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 2 februari 2014 10:12

24 juli 2009

Hallo Ingrid en Bert

Wij zouden, net als jullie vorige gasten, heel veel kunnen schrijven maar dat doen we niet want eigenlijk kunnen we ons verblijf in jullie villa in een paar woorden omschrijven: Prachtig, privacy, comfortabel. ’t Enige minpuntje is iets waar jullie zelf niets aan kunnen doen en dat is de matige schoonmaak. Maar de rest was perfect. Succes met de verhuur van jullie paradijs!

Groeten Ton, Mary, Albert, Natascha en Joshua
7) van Meurs 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 2 februari 2014 10:02

24-06-2009

Hallo Ingrid en Bert,

Ook wij hebben het hier ontzettend naar onze zin gehad. En inderdaad aan alles is gedacht. Zelfs de kaasschaaf. We hebben hier alle weertypes gehad en toen het snikheet was vonden we de ventilator zeer aangenaam. Van de omgeving hebben we gespierde kuiten gekregen, en van het zwemmen kregen we een strak buikje, maar helaas was dat maar voor korte duur want door de hitte dronken we teveel bier, en 3 keer raden wat je daar van krijgt. De omgevingen ervaarde we als zeer rustig. Vooral het autorijden is ontspannend. Heerlijk rustige wegen. En dat is maar goed ook want soms zijn ze zo smal ( in de bergen) dat je bijna in het ravijn kukelt als je een tegenligger tegenkomt. Hoogtepunten voor ons was cascade d’ars; wat een prachtige wandeling met mooie watervallen. Pont d’espagne is ook prachtig. Het is een fijne vakantie geweest. En mochten we in de toekomst nog een keertje deze kant opkomen is onze eerst keus zeker jullie fijn en gezellig huis
Vriendelijke groetjes
Fam. Van Meurs
6) Ad 
Plaats:
's hertogenbosch Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 2 februari 2014 09:48

20 september 2008

Beste Ingrid en Bert

Wat een geweldig huis. Aan alles is gedacht, super!
Volop privacy op deze plek. Het weer viel alles mee. Op een paar dagen na was de temperatuur tussen de 20 en 25 graden. Voor ons prima want we trekken er vaak op uit. Tijdens ons 12-daagse verblijf hebben we uitstapjes gemaakt naar onder andere de grote van Niaux,foic, ax-le thermes, toulouse , carla bayle, de grotten van mas dázil, Lourdes, Andorra. Al met al een ideale vakantie mede dankzij dit huis, de natuur en de vele bezienswaardigheden. De goedgevulde informatiemap toont aan dat we nog lang niet alles gezien hebben, dus we zullen vast nog eens terugkomen maar …dan wel graag in deze villa.
Bedankt voor de gastvrijheid en de groeten van
Ad en Maria van der AA
5) Patrick van Eembergen 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 8 december 2013 11:16

08-08-2008

Hoi Bert en Ingrid,

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad! En niet te vergeten prachtig weer. We hebben hier 21 dagen gezeten waarvan zeker 16 zonnige dagen en de andere bewolkt (maar geen regen!).
De kinderen hebben zich hier prima vermaakt: zwemmen, kinderanimatie, voetbal, tafeltennis, trampoline, friet en pizza eten en natuurlijk de verschillende vriendjes.
We zijn op de bewolkte dagen ook een paar keer weggeweest. Foix (grotten en kasteel), dinosauruspark, Carcasonne enz. en ook nog naar de kust geweest. En wij (Patrick en Edith) hebben ons ook prima vermaakt, lekker lui liggen op de ligstoelen bij het zwembad + zwemmen, uit eten. Patrick heeft nog wat geklust (kon het niet laten) en ik heb nog wat gesport (kon het ook niet laten).
Kortom, een prima vakantie en we zijn helmaal bijgekomen.
Groetjes en een dikke knuffel aan Luuk.
Patrick, Edith, Jaričko, Lorenzo en Janoah
Bekijk RSS Nieuws
[1] 2
Onderhoud
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk