Teken het gastenboek
Gastenboek
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 14   Berichten per pagina: 10
1 [2]
Naam Commentaar
4) Peter 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; MAARJS; rv:11.0) like Gecko
Zondag, 8 december 2013 10:50

05-06-2008

Hoi Bert en Ingrid,
Ondanks het wisselvallige weer hebben we het prima naar ons zin gehad. Het huis was van alle behoeften voorzien. Het park was zeer rustig in de periode dat wij er waren. Weinig toeristen, maar we zijn wel lekker uitgerust. We hebben natuurlijk ook wat uitstapjes gemaakt: Grotten van Mas d’Azil, Foix, Carla Bayle.
Bedankt en tot ziens!
Peter, Ingrid, Nadia en Milan
3) Fam Donche 
Plaats:
Belgie Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/6.0; MAARJS)
Woensdag, 6 november 2013 08:57

31/08/2007

Wij zijn de familie Donche uit Belgie en hebben hier zopas 2 weken vakantie doorgebracht. Het huis is erg tof hoor, niks op aan te merken. Een aanrader! Het domein zelf is ook een meevaller. Tof zwembad, minigolf, tafeltennis, voor ieder wat wils en bijna allemaal gratis. De enige tegenvaller was het weder. Van de 14 dagen vakantie waren er eigenlijk maar 6 dagen met volop zon. De andere dagen hebben wij de steek verkend, de grotten van Mas d'Azil, Foix, het Dino park, Unesco dorp St. Lizier, Carla Bayle, Carcasonne, het kasteel van Monsegur.

Bedankt voor de toffe vakantie.
2) Ed 
Plaats:
. Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/6.0; MAARJS)
Donderdag, 31 oktober 2013 18:06

26 juli 2007,

Hoi Bert & Ingrid,
Wat een heerlijk huis!
Lekker ruim en wat een fijne keuken met voldoende spullen. Wij zijn hier nu bijna 2 weken. Het weer was wat wisselvallig. Onze eerste paar dagen zonnig en met 29◦ heerlijk. We zijn ook een paar dagen naar de Spaanse kust geweest toen het hier 18◦ was. Het huis heeft een grote privacy biedende tuin met voldoende fijne stoelen. Aan alle details is gedacht. Heerlijk om ongestoord de ramen ’s nachts open te hebben door de horren. En voldoende kleerhangers in de kasten en prima bedden.
Een paar puntjes: een ander badmatje, ik gleed uit met het uit bad tillen van mijn zoontje, en we misten een knoflookpers.
Het was fijn om gebruik te kunnen maken van de dvd speler en de dvd’s! En de tijdschriften en zwembad spullen en de boeken. Echt een prima huis. Wat de faciliteiten van het park betreft had ik het fijn gevonden als de snackbar langer open zou zijn en dat er een winkeltje zou zijn.
Maar kortom, Het was hier prima!
Groetjes Ed, Cas, Joris & Noor

Opmerking van de verhuurder:
Het betreffende badmatje was helaas achtergelaten door een vorige huurder, er ligt nu alleen een antislipmat. De knoflookpers is aangeschaft en de snackbar is tegenwoordig in het hoogseizoen tot 20.00 uur open.
1) Henk en Chantal 
Plaats:
Waalwijk Plaats
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/6.0; MAARJS)
Donderdag, 31 oktober 2013 17:34

13-07-2007

Beste Bert en Ingrid,

We zitten nu onder ’t genot van een kopje koffie & thee bij te komen van het pakken en schoonmaken voor de volgende bofkonten die hier vakantie mogen vieren. Ondanks het wat wisselvallige weer hebben wij met zijn vieren volop genoten van de gastvrijheid van het park. Het huis “le vieux raisin” was top, absoluut! En heerlijk genoten van de grote tuin.
Onze hoogtepunten vande afgelopen twee weken waren:
Bezoek Lourdes, Foix, Carla Bayle, Wijnproeverij Monginaut, Carcassonne en uiteraard de animatie en het zwembad!

Bedankt en we komen zeker een keer terug!

Henk, Chantal, Luuk & Julie
Bekijk RSS Nieuws
1 [2]
Onderhoud
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk